18-05-10

Vakantie in Zeeland: paar dagen op hotel in Vlissingen

 

Weekendje op hotel in Vlissingen

vlissingen

Vlissingen vormt samen met Middelburg één van de belangrijkste steden van Zeeland en heeft als eigentijdse en vernieuwende stad aan zee bijzonder veel te bieden! Wie logeert in een hotel in Vlissingen zal meteen merken dat de sfeer er in belangrijke mate wordt bepaald door de gezelligheid van passerende schepen of de jachten in de Vissershaven. Om het even welk hotel Vlissingen plaatst je ook vlakbij het Arsenaal met zijn talloze bezienswaardigheden of het leuke winkelcentrum. Verder maakt de constante nabijheid van zon, zee, water, wind en de uitgestrekte Zeelandse polderlandschappen een verblijf in een hotels Vlissingen bijzonder aantrekkelijk! Met zijn meer dan 300 rijksmonumenten behoort Vlissingen bovendien tot de top 50 van de Nederlandse monumentensteden. Kortom, in je hotel Vlissingen wordt die fascinerende verscheidenheid nooit in vraag gesteld!

Steden dichtbij

 

oostende2

 

Andere inspirerende steden bezoeken nadat je vanuit je hotel Vlissingen de hele stad, het eiland Walcheren of heel Zeeland hebt verkend, is niet zo moeilijk. De beste opties liggen misschien wel over de grens, in Vlaanderen. Zo liggen zowel Knokke en Oostende als Brugge helemaal niet ver van Vlissingen verwijderd. In de exclusieve badstad Knokke vooreerst is het heerlijk verblijven: de stad biedt een brede waaier aan bijzonder goede Knokke hotels aan, variërend van luxe hotels Knokke tot de iets minder prijzige hotels. Ook verblijven in een hotel Oostende of in een hotels Bruges is zeker een goede optie nadat je je hotel Vlissingen hebt verlaten.

brugge

Waar de Brugge hotels je in het hart van een wondermooie stad vol historisch erfgoed brengen, zal je hotel Oostende je de mooiste plekjes van de enige echte Koningin der badsteden laten zien, met tal van bezienswaardigheden, winkels, leuke bars, gezellige terrassen, heerlijke restaurants, spetterende evenementen en zon, zee en strand altijd dichtbij! Oostende biedt trouwens logeermogelijkheden voor iedereen, en voor om het even welk budget: zo heb je een gezonde keuze uit luxe hotel Oostende en goedkope hotels Oostende. Super!

Vlissingen, Vlissingen, of toch maar op hotel in Knokke?

hotels knokke

Op hotel in Vlissingen gaan, is echt een van mijn favoriete manieren om een heerlijk weekendje weg te beleven, ik ontdek er iedere keer wat nieuws. Maar Nederland is natuurlijk veel groter dan enkel Vlissingen, of enkel Zeeland. Overal in het land kun je genieten van speciale seizoensacties en hotelspecials, van de Waddeneilanden tot het uiterste zuiden van Limburg. Ikzelf ben net terug van een paar dagen op hotel in Noordwijk aan Zee, nog zo'n bruisende badstad, en binnen een paar weken steken we de grens over naar Knokke, dat soms wel eens smalend het 'Monaco van het Noorden' wordt genoemd vanwege het hoge gemiddelde inkomen per hoofd. Wat er ook van zij, ik ben een volkse jongen, dus ik zal zeker niet met m'n porche op de parking van dat hotel in Knokke komen aangereden, maar ik zal er wel genieten van de vele recreatieve mogelijkheden, de nabijheid van het natuurreservaat 't Zwin, de heerlijke restaurants, de toffe winkelstraten, enz.. Ik kijk er al naar uit!

Tip: waarom niet ook eens een weekendje weg in een van de vele hotels Londen overnachten?

 

09-07-09

Van Vlissingen naar een leuk verblijf in een hotel in Amsterdam

Al eens in een hotel in Amsterdam overnacht? Amsterdam is een van Europa's beste bestemmingen en zijn gemakkelijk te bereiken door de lucht, over land of zelfs de zee. Goedkope vluchten binnen Europa en de directe vluchten van buiten Europa zijn direct beschikbaar, ten dienste van Amsterdam Airport Schiphol - Europa's vierde grootste en gelegen op slechts enkele kilometers van het stadscentrum. Amsterdam is een heerlijk walkable stad met de meeste grote locaties in of nabij het stadscentrum, waar mijn hotel Amsterdam centrum gelegen was. Openbaar vervoer is uitstekend en het rijden wordt sterk afgeraden in de gracht ring. Natuurlijk fietsen, wordt de voorkeur Nederlandse manier om te reizen en sommigen zouden zeggen dat de enige manier om echt ervaring de stad.

Amsterdam is een bijzondere stad in dat het over alle voordelen van een grote stad - cultuur, geschiedenis, eten, entertainment, goed vervoer - met een betrekkelijk gering aantal van de nadelen: het is fysiek klein, mooi, relatief rustig, en grotendeels dankzij de grachten, heeft relatief weinig verkeer. Deze gids vertelt je iets over Amsterdam in de hoop dat het verbeteren van uw genot terwijl hier. Mijn Amsterdam hotel was werkelijk verbluffend, het was niet echt een luxury hotels in Amsterdam te noemen, maar niettemin erg aantrekkelijk en aangenaam om te vertoeven. Amsterdam in de zomer is twee uur later dan GMT, een uur in de winter, wanneer de zomertijd in werking is de zon op haar hoogste punt op ongeveer 13:40 (dat zorgt voor lange avonden: sinds Amsterdam is erg ver West in de tijdzone, halverwege de zomer de hemel is nog licht zo laat 11 in de avond).

In de dood van de winter, de zon komt op 8:40 en gaat om 16:30, in de hoogte van de zomer stijgt op 5:20 en gaat op 22:05. Amsterdam is een late stad: veel winkels niet open tot 10 in de ochtend, en bars en cafes zijn open tot en met 1 of 2 in de ochtend, zo leerde ik in dat hotel Amsterdam, zoals gezegd een van de beste hôtel à Amsterdam waar ik ooit heb verbleven Typisch weer varieert van een beetje rond het vriespunt in de diepten van de winter, denk hieraan wanneer je een Hotel Amsterdam wenst te boeken, maar meestal met weinig sneeuw, om doorgaans aangename zonnige dagen van 20 tot 25 graden Celsius in de zomer. De lente en de herfst zijn aangenaam, maar kan nat (+ 100 mm regen per maand). In de zomermaanden zijn er doorgaans 200 uur zon per maand, dat daalt tot tussen de 50 en 100 in de winter.

04-06-09

Van Vlissingen naar een hotel in Parijs!

 

Parijs

Amerikaanse reizigers koos hotel in Parijs centrum als Europa's grootste toeristische val in een opiniepeiling uitgevoerd door TripAdvisor onlangs, die vroeg 1300 Amerikanen om een beoordeling te geven boven Europese steden op verschillende criteria. Reizigers ook gevoeld Parijzenaren waren de meest onvriendelijke lokale hosts, het versterken van een lange-gehouden geloof, en tegelijkertijd zei hôtels à Paris werd een van Europa's schoonste steden (4de plaats) en filthiest (3de plaats). Wanneer het gaat om de waarde, maar Amerikaanse reizigers lijken te zien Parijs in een gunstiger licht: Parijs stond derde tot de beste koopjes steden in Europa, en Parijs' gratis attracties ook kwam op de derde plaats. Lijkt goed nieuws voor de stad, omdat de enquête blijkt een meerderheid van de Amerikanen op reis naar Europa dit jaar zal worden volgende budgetten net van Spartan.

In hotels in Parijs is het altijd leuk vertoeven! Alleen de Notre Dame kathedraal doorgegeven verzamelruimten om de poll-lijst van best beoordeelde Europese attracties, op # 7. Voor een stad die graag Bill zich als de schitterende centrum van de Europese cultuur en kunst, dat is wel slim ... goedkoop Hotel in Parijs centrum, erkend als de 'City of Lights,' is de grootste als de hoofdstad van Frankrijk, gelegen aan de rivier de Seine, in het hartje van het Ile-de-France. Ook de hoofdstad van het Franse Ile-de-France, Parijs wordt beschouwd als de politieke en culturele centrum van het land. Parijs is misschien wel de grootste van alle steden die een maximum aantal toeristen in Europa. Sommigen zijn van mening hotel Paris als een artistieke stad terwijl sommige beschouwen het als een romantische bestemming. Daar trekt het mode-ondernemingen uit de hele wereld te openen mode winkels, Parijs is ook wel liefdevol aangeduid als de "Fashion House" van de wereld. Met groot aantal musea, natuurparken, mooie tuinen en pleinen, bezienswaardigheden in Parijs mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Daarom is het geen wonder dat de reden waarom meer dan 30 miljoen buitenlanders hier bezoeken per jaar.

 

Parijs_2

Eiffeltoren: Gebouwd op de Champ de Mars in de buurt van de rivier de Seine, dit ijzeren toren is ongetwijfeld de grootste van alle bezienswaardigheden in Parijs, en daad staat als de stad zijn icon. Ingehuldigd op 31 maart 1889, is het de hoogste in zijn soort in hôtel à Paris, en was ooit het hoogste in de wereld tot het optrekken van de Chrysler Building in 1930. Stijgt tot een hoogte van ongeveer 985 meter, de Eiffeltoren de top kan worden gezien overal van Parijs. Volgens de registers van de Parijse Bureau van Toerisme, Eiffeltoren alleen heeft ongeveer zes miljoen toeristen naar Parijs in 2002. Louvre: Gelegen in het hart van Parijs, het Louvre is een van 's werelds grootste musea, nonchalant over een oppervlakte van ongeveer 60.000 vierkante meter grote gebouw. Op elkaar zijn meer dan 350.000 stuks van de kunst, die Egyptische beeldhouwwerken, 18e eeuws meubilair en boeken, prenten, schilderijen en tekeningen.

Hoogtepunten in hôtel à Paris centre ook de Avenue Champs-Elysees, een levendig gebied verpakt, met een tal van winkels en restaurants; Quartier Latin, is trots op een aantal van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten in de stad; Rodin museum, waar exposities de werken van de gerenommeerde Franse beeldhouwer Auguste Rodin; D'Orsay museum en St.Chapelle en Conciergerie. Met deze scores van attracties, billiges hotel Paris is een leuke vakantie herinneringen waarvan de laatste voor een mensenleven. Vandaar dat de stad heeft een waaier van accommodatie keuzes om op elk type van de bezoekers. Meestal, zij komen met de meest geavanceerde faciliteiten en voorzieningen.

15-05-09

Vakantie in een hotel in Brugge

 

Brugge2

Brugge heeft vandaag de dag een bevolking van ongeveer 45.000 mensen (in het oude centrum) of 120.000 mensen (centrum samen met de voorsteden). Deze cijfers tonen duidelijk aan dat Brugge niet de kleine miniatuurstad is, zoals ze door sommigen word omschreven. Logeren in een hotel in Brugge is logeren in een pracht van een stad, met talloze overnachtings- en bezoekmogelijkheden. Brugge behoort tot de belangrijke toeristische steden van België. Jaarlijks komen tien- tot honderdduizenden mensen naar de stad afgezakt, velen hiervan verblijven dan ook minstens één nacht in een hotel in Brugge.

Het is ook de hoofdstad van de Belgische provincie West-Vlaanderen. Veel mensen nemen dagtochten van Brussel naar Brugge, maar er is te veel te zien om amper 1 dag te vullen. De beste manier voor een bezoek aan Brugge is om ten minste een nacht in een van de vele mooie en gezellige hotel Bruges. Later op de avond, wanneer alle toeristen zijn gegaan, Brugge vindt weer zijn charme en rust van de oude tijden. 's Nachts is een wandeling door de kleine middeleeuwse straten een werkelijk betoverende ervaring. Brugge is altijd mooi, in de zomer als in de winter.

 

brugge8

Bezoekers of gasten van een hotel Bruges zullen de stad normaal gezien nooit meer vergeten, nadat ze ze op een besneeuwde december- of januaridag hebben gezien. Vakantie in een hotels Bruges is uniek, of het nu een luxury hotels in Bruges of een budget hotels in Bruges betreft. De autoriteiten hebben er alles aan gedaan om het middeleeuws ogende beeld van de stad zo goed als kan te bewaren. Natuurlijk is niet elke steen in Brugge rechtstreeks uit de Middeleeuwen afkomstig.

De 19de-eeuwse neo-gotische stijl is meer aanwezig dan men denkt. Vele hotels in Bruges bijvoorbeeld proberen die oude sfeer uit te ademen door hun eigen interieur, dikwijls op een erg charmante manier. Vanwege deze 19de eeuwse renovaties, hebben sommige critici Brugge als een "nep" middeleeuwse stad omschreven. Toch fascineert de combinatie van oud, niet zo oud en nieuw iedereen die voet zet in Brugge en voor een verblijf van minstens één nacht in een Hotel Brügge reserveert.

24-02-09

Hotel-Restaurant De Leugenaar

 

Vlissingen_Hotel-Restaurant De Leugenaar

 

Het Hotel-Restaurant De Leugenaar ligt aan Nederland's langste kustboulevard en schenkt een fenomenaal uitzicht! Dit hotel Vlissingen is een familiaal en erg gezellig hotel en telt 15 tweepersoonskamers. Op een boogscheut van dit hotel Vlissingen zie je de zeeschepen zo voorbijvaren en kun je genieten van het onvergetelijke zeezicht. Ongetwijfeld een van de beste hotels Vlissingen om eens lekker alle stress te vergeten in een eigentijds en weelderig kader!

Hotel Truida

 

Vlissingen_Hotel Truida

 

Het gezellige 3 sterren Hotel Truida heeft een ideale ligging aan de kust van Vlissingen en kent een familiale en persoonlijke sfeer. De meeste hotelkamers en de terrassen van dit hotel Vlissingen laten je genieten van een prachtig uitzicht over de zee, de scheepvaart en het mooie strand. Vanuit je bed kun je zo de schepen zien passeren! Dit hotel Vlissingen ligt op slechts een boogscheut van het strand waar je heerlijk een dagje kunt zwemmen, sightseeën of gewoon heerlijk tot rust komen. Een van de beste troeven van dit hotel Vlissingen is dat het een unieke sfeer harmonieus laat samengaan met een bijzonder vriendelijke service!